THE SURVIVOR
Laat de Robinson in jou naar boven
overlayhome
Welkom in THE SURVIVOR

Stel je voor… 12 dagen in het paradijs: elke dag wakker worden onder wuivende palmbomen met uitzicht op kristalhelder water, weg van de bewoonde wereld. Geen gsm, geen (school)werk en geen file… Welkom bij ‘The Survivor. Het ultieme avontuur!  

We reizen af naar Alimia: een onbewoond eiland dat tot de eilandengroep Dodekanesos behoord in de Egeïsche Zee. Het eiland ligt op een half uurtje varen van Rhodos, Griekenland. Heel deze setting zorgt voor een unieke locatie en is dus ideaal voor jouw Robinson ervaring. Aangekomen op het eiland verdelen we de expeditieleden in twee kampen en vanaf dan kan de strijd beginnen!  

Elke dag worden er opdrachten en proeven gedaan tegen het andere kamp. Met die opdrachten kan je aan de ene kant punten winnen en aan de andere kant leuke extra’s winnen die het overleven op het eiland gemakkelijker maken zoals vb: vers voedsel, gereedschap etc.  

Om ervoor te zorgen dat de veiligheid gegarandeerd wordt, is er steeds voldoende zuiver drinkwater voorzien. Ook basis voedselpakketten worden voorzien, je zal dus zeker niet omkomen van de honger. Dat wil echter niet zeggen dat overleven op het eiland een walk in the park zal worden! Een gezonde portie doorzettingsvermogen is noodzakelijk om de reis tot een goed einde te brengen. Al jouw vaardigheden, zowel fysiek als mentaal, zullen op de proef worden gesteld en dat niet alleen tijdens de proeven, ook in het dagelijkse leven op het eiland.  

De deelnemer die op het einde van de trip zich tot de ultieme Robinson kan kronen, wint zijn of haar volledige inschrijvingsgeld terug.  

Op de laatste dag reizen we met de hele groep terug naar de bewoonde wereld en vieren we de laatste avond op het nabijgelegen eiland Chalki. Hier wordt de prijsuitreiking gevierd met een heerlijk diner en overnachten we ook éénmaal in een echt bed. Het bed en de heerlijk maaltijd zullen als hemel op aarde voelen, want dit hebben jullie zeker verdiend! 

Er is helemaal geen specifieke ervaring vereist om deel te nemen aan de reis.   

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
  • Vlucht heen/terug Rhodos 
  • Transfer van en naar de haven vanuit de luchthaven 
  • Vervoer per boot naar en terug van het eiland 
  • Voldoende drinkwater gedurende de expeditie
  • Voldoende (eenvoudig) eten op het eiland  
  • Al het materiaal dat ter plaatste nodig is voor de activiteiten en proeven 
  • Begeleiding van minstens 4 monitoren  
  • Kosten van het eiland
  • Laatste overnachting in een gezellige vakantiewoning inclusief een afsluitend diner voor alle deelnemers tijdens de prijsuitreiking (exclusief dranken) 
  • Een reële kans om je inschrijvingsgeld volledig terug te winnen 
Niet-inbegrepen: Reisbijstand- en annulatieverzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie