JONGERENREIS ORGANISATIE

Reisorganisatie voor jongeren

Ben je op zoek naar een jongeren reisorganisatie die de ultieme combinatie aanbiedt tussen veiligheid en belevenis én tegen een scherpe prijs? Dan kan Summer Bash zeker iets voor jou betekenen! Kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen, dat is waar wij voor staan.

Boek jouw reis bij de jongerenreisorganisatie van België

Wat wordt jouw bestemming deze zomer? Spanje, Portugal, Malta, Kroatië, Marokko of zelfs Mexico? Wij bieden voor elk budget de ideale reisbestemming aan. Je stelt je reis en je budget dus volledig zelf samen. Het begint al met de keuze van het vervoer. Kies je voor het vliegtuig of voor de bus? Wat voor accommodatie heb je in gedachten? Wil je hele dagen bij het zwembad chillen of ben je van plan om er vaak op uit te gaan? Dit zijn allerlei dingen waar je van tevoren al over na kan denken om zo jouw ideale vakantiebestemming te vinden. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen wij je uiteraard graag.

Reisorganisaties voor jongeren met professionele monitoren 

Wij zijn een reisorganisatie voor begeleide jongerenreizen met professioneel opgeleide monitoren. Onze Summer Bash Crew moet een interne opleiding volgen zodat zij optimaal voorbereid naar de bestemming gaat. Deze worden gedoceerd door professionals met gekwalificeerde diploma’s en relevante ervaringen. Ook krijgen ze een aangepaste EHBO-cursus zodat de monitoren ook in noodsituaties de reizigers te hulp kunnen schieten. Onze monitoren staan 24/7 voor jou klaar en je zal al snel ondervinden dat het echt jouw vakantie is. Afhankelijk van de gekozen doelgroep zal je steeds meer je eigen ding kunnen doen. Samen komen we altijd tot een oplossing. Heb je vragen of ontvang je graag meer informatie over één van de reisorganisaties voor jongeren? Je kan ons bereiken via WhatsApp (0495/90.21.34) of telefoonnummer 03 434 05 50.

Jongerenvakantie - Feestvakantie - Vakantie op Maat - Begeleide Jongerenreizen  

undefined