BEGELEIDING CREW

Een onvergetelijke vakantie?

Veiligheid en belevenis, twee kernbegrippen van onze jongerenreizen. Natuurlijk kent ons eigen (Nederlandstalig) monitoren/reisleiding team deze twee begrippen als geen ander:

  • Veiligheid: onze monitoren/reisleiders staan 24u op 24u, en dat 7 dagen op 7, klaar voor onze reizigers. Deze verantwoordelijkheid dragen ze niet alleen want op iedere bestemming zorgen we voor een bezetting van minimaal twee monitoren, ongeacht het aantal reizigers. Daarnaast heeft elke bestemming zijn eigen hoofdmonitor.
  • Belevenis: onze monitoren/reisleiders voorzien, naast de begeleiding, een uitgebreid animatieprogramma. Een programma dat oog heeft voor detail, constant innoverend is en inspeelt op de behoeftes van de verschillende doelgroepen. Het programma wordt in samenspraak met het hele team van Summer Bash uitgewerkt en goedgekeurd.

Wij hebben de luxe om over een uitgebreid en professioneel monitorenteam te beschikken en onze monitoren zijn stuk voor stuk personen die verscheidene screeningsrondes hebben doorstaan. Bij iedere werving hanteren wij een strikt beoordelingscriterium, omdat we ervan overtuigd zijn dat alleen de beste monitoren goed genoeg zijn voor onze reizigers. Zo zullen ook alleen monitoren met ervaring meegestuurd worden om de buitenlandse reizen te begeleiden. Gedurende het hoogseizoen, van juni tot en met september, sturen wij extra crewleden naar de bestemmingen om de monitoren, daar waar nodig, te helpen.

Onze monitoren/reisleiders krijgen van bij de start van hun ‘carrière’ een interne opleiding en krijgen meermaals per jaar een bijscholing. Deze worden gedoceerd door professionals met gekwalificeerde diploma’s en relevante ervaringen in zowel het binnen- als buitenland. In het opleidingspakket zit onder andere een aangepaste EHBO-cursus voor mogelijke grote en kleine crisissituaties op de bestemmingen. Zo weten de monitoren te allen tijde hoe ze zo snel en efficiënt mogelijk kunnen reageren.

Omdat wij er sterk van overtuigd zijn dat een goede sfeer onder de monitoren een essentieel onderdeel is voor het slagen van de vakantie, organiseren we geregeld teambuildingsactiviteiten, zowel voor, tijdens als na het seizoen. Wij geloven dus dat groepscohesie de sterkte zal zijn van ons monitorenteam, want zo staan al onze monitoren als één hechte groep klaar voor onze reizigers.

We zijn ervan overtuigd dat al onze monitoren zich voor de volle 300% willen inzetten. En dat is wat we van onze monitoren verwachten: hun volle inzet vanaf de eerste klant die ze verwelkomen op de bus tot de laatste klant die niet meer naar huis wil vertrekken.

Hier vind je de specifieke begeleiding per leeftijdscategorie terug: DOELGROEPEN 

Wil jij ook onze crew komen versterken? Kom er hier alles over te weten! 

undefined