YOUNGSTERS 15+
YoungPLUS 15-17
YOUTH 16+
X-cape 18/21+

YOUNGSTERS 15+

Algemeen

Doe jij graag veel activiteiten tijdens jouw zomerreis maar wil je ook eens een keertje het nachtleven ontdekken? In jouw Summer Bash reis zijn er ook al enkele uitstappen/excursies inbegrepen, zo zal jij je zeker niet vervelen tijdens jouw Summer Bash kamp.

Voor wie?

Youngsters is voor jongeren vanaf 15 jaar, dit wilt zeggen dat je geboren moet zijn in 2004 of vroeger. Word je na de zomer pas 15 jaar maar ben je wel geboren in 2004? Dan is dit geen probleem en mag je gewoon mee met je vrienden op Summer Bash kamp! 

Info voor de ouders

Gaat uw zoon of dochter voor het eerst op kamp zonder ouders? Of is het de eerste keer dat ze op kamp mag met net dat ietsje meer vrijheid? Dan is deze doelgroep perfect voor uw dochter of zoon! Wij zorgen namelijk voor 100% begeleiding waarbij we elke dag voor activititien zorgen maar dat ze toch ook vrije tijd hebben. ’s Avonds mogen ze dan enkele avonden onder volledige begeleiding de eerste stapjes zitten in het nachtleven. Onze monitoren gaan ze ophalen aan hun hotel, brengen hen naar de locatie waar we die avond zullen verblijven en zullen ze na het uitgaan ook terug naar hun hotel brengen. Zo moeten ze na het avond eten niet meer alleen over het straat lopen. 

Via ons online account blijf jij als ouder mee op de hoogte van de boeking van uw zoon/dochter. Zo kan u ons ook ten allen tijden bereiken, dit 24/24, 7 op 7. Inloggen kan via deze link. 

Waarom kiezen voor deze doelgroep?

De reisformule Youngsters staat voor begeleide vakanties met toch voldoende vrije tijd. Summer Bash zorgt voor zowel het dag- als avondprogramma en zo krijg jij ook de mogelijkheid om enkele keren, samen met de monitoren, onder begeleiding uit te gaan. 

Ook al staan onze monitoren in voor 100% begeleiding tijdens jullie kamp, ze zijn er echt niet om je de hele dag lastig te vallen. Wij zorgen steeds voor voldoende vrije momenten om bijvoorbeeld zelf eens naar het strand te gaan, te chillen aan het zwembad of de stad in te trekken om zo veel kleren te kopen dat je koffer niet meer toe kan. 

Voor deze formule sturen we extra monitoren mee naar onze verschillende bestemmingen om een nóg hoger amusementsgehalte te kunnen verzekeren, maar vooral omdat veiligheid voor ons één van de topprioriteiten is. Onze monitoren zijn 24u op 24u beschikbaar en dat 7 dagen op 7. Iedere jongere krijgt het (nood)telefoonnummer van de monitoren zodat ze hen steeds kunnen bereiken.   

Jouw dagindeling

Iedere dag wordt er minimum 1 activiteit georganiseerd, dat afwisselend plaatsvindt in de voor- of namiddag. Zo ben je volgens deze regeling de ene keer vrij in de voormiddag en de andere keer vrij in de namiddag en kan je je vrije tijd zelf verder indelen. Het enige dat wij dan nog van je verwachten is dat je je aanmeldt voor vertrek en bij aankomst in het hotel. Zo blijven onze monitoren steeds op de hoogte van waar onze jongeren zijn. Ook kan je er als jongere voor kiezen om je vrije moment in te vullen samen met jouw favoriete monitor(en). Want die werken ook wel graag aan hun kleurtje op het strand of aan het zwembad. 

Het activiteitenprogramma werd nauwkeurig samengesteld door een team van monitoren en jongerenverantwoordelijken, zo garanderen wij het perfecte aanbod voor jongeren en zijn we zeker dat je ook écht zin hebt om er aan deel te nemen. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw eigen initiatieven. Wil je zelf eens een knotsgek beachtoernooi in elkaar steken of uitblinken met een grandioos idee? Alles kan! 

Uitgaan

Voor veel ouders is het ondenkbaar dat hun jongeren met ons uitgaan in het buitenland. Net daarom kiezen wij voor zorgvuldige getrainde monitoren die meerdere screeningsrondes hebben doorstaan vooraleer ze naar één van onze bestemmingen worden gestuurd. Zo zorgt ons monitorenteam voor net dat tikkeltje meer veiligheid en verantwoordelijkheid. Twee tot drie avonden in de week krijgen ze de mogelijkheid om, samen met de monitoren, te proeven van het nachtleven. Wij gaan voornamelijk naar barretjes of clubs die gekend zijn voor de jongeren onder de 18 jaar en waar de monitoren een goed overzicht kunnen bewaren.  

De bestemmingen die voor de Youngsters mogelijk zijn, zijn zorgvuldig uitgekozen zodat ze niet naar grote party-bestemmingen gaan waar enkel feesten centraal staat. De jongeren zijn niet verplicht om mee te gaan feesten, willen ze liever iets anders doen? Dan wordt er een leuk alternatief aangeboden.  

Excursies?

Standaard zit in jouw Summer Bash kamp enkele excursies/uitstappen mee in begrepen. Je kan per bestemming zelf kiezen welk pakket je graag zou willen nemen, zo kan je bv kiezen tussen wateractiviteiten, explore-activiteiten of een mix van beide. Hierdoor hebben jullie al een goed gevuld reisprogramma. Natuurlijk kunnen jullie vrijblijvend ter plaatse nog extra excursies bijboeken moesten jullie nog iets extra willen doen. Al onze activiteiten die georganiseerd worden door onze monitoren zijn gratis.   

Terug naar boven