Summer Bash zomeraanbod 2023

Meer dan 15 unieke jongerenreizen in Europa, Afrika, Azië en Noord Amerika. #MakeItLegendary

Doelgroep

Maak een keuze

Land

Maak een keuze

Type reis

Maak een keuze


Waarom nu net kiezen voor Summer Bash?


Dit zijn onze garanties voor jouw legendarische zomerreis!

🌴 Veiligheid en Belevenis 100% gegarandeerd

🌴 Doelgroepen/begeleiding op maat van uw leeftijd

🌴 Onze professionele crew staat 24/7 voor je klaar

🌴 Goedkope jongerenvakantie met momenteel 95,- euro korting per persoon

🌴 100% geld terug als jouw reis niet kan doorgaan

🌴 Vergund reisbureau = vertrouwd en veilig boeken

🌴 Repatriëringsgarantie

 

Lees hier ons verhaal!

Jouw reis - Onze missie

Onze slogan “Let’s make it Legendary” is meteen ook onze missie en visie. Het omvat onze manier van werken, onze manier van zijn en onze manier van groeien. Wij zijn een jongeren(reis)organisatie, dat maakt meteen onze dubbele rol duidelijk. Enerzijds een reisorganisatie gespecialiseerd in begeleide jongerenvakanties, anderzijds een jongerenorganisatie die wil connecteren met jongeren. En dat allemaal even Legendary! Hieronder leggen we graag uit waar Summer Bash voor staat en wat wij allemaal willen doen om jullie leven meer legendary te maken!

Good to know 🌴

Heb je een vraag?

Vaak heb je het antwoord op onzeFAQ pagina.

Je kan ons ook altijd bellen of whatsapp'en met je vraag.

Onze doelgroepen:

Vind hier meer info terug over onze doelgroepen.

YoungPlus vanaf 15 jaar

Doe jij graag overdag waar je zelf zin in hebt? Maar ga je ’s avonds toch liever onder begeleiding uit? Met YoungPLUS kan je dit perfect combineren! Overdag doe je wat je wilt en tijdens het avondprogramma ga je samen met de monitoren mee. Maar no worries, zij zijn er om samen met jullie plezier te maken en om jullie veilig terug naar het hotel te brengen na het uitgaan. Ready to make it Legendary?

Youth vanaf 16 jaar

Wil jij graag op vakantie gaan met andere jongeren waarbij je zelf kan bepalen wat je graag wilt doen maar toch voldoende begeleiding aanwezig is van ons monitorenteam? Dan is dit de perfecte reisformule voor jullie! Je kan steeds vrijblijvend deelnemen aan ons dag- en avondprogramma. Het enige wat we van jou verwachten is dat je je 1x per dag komt aanmelden zodat wij jou steeds alle nodige informatie kunnen meedelen voor een zorgeloze vakantie.

X-Cape vanaf 18 jaar

Wil je graag een legendarische vakantie beleven waar je je niet druk moet maken over de praktische en administratieve zaken? Dan ben je bij de reisformule X-cape aan het juiste adres! Wij voorzien een pakketreis inclusief vervoer, transfer naar je accommodatie, verblijf en goedkope of gratis toegang tot bars/discotheken en excursies.

Blog posts


Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer

summerbash.be is een vergund reisbureau met licentienummer 9659 gespecialiseerd in betaalbare, betrouwbare en begeleide jongerenreizen.