WE NEED YOU

Ben jij ook zo'n grote fan van reizen? Op zoek naar een buitenlandse ervaring? Of die standaard vakantiejobs als kassamedewerker of poetshulp een beetje beu? Dan hebben wij misschien wel de ideale 'job' voor jou! Word Ambassador of monitor bij Summer Bash en wie weet reis jij komende vakantie de wereld rond met Summer Bash (of met één van onze andere brands als Mountain Bash of Explore).

Wil jij onze monitoren crew komen versterken? Kom er hier alles over te weten!

Is zo begeleiden niet echt helemaal je ding? Vind je monitor zijn niets voor jou? MAAR ben jij een ware held als het aankomt op Instagram-skills & andere social media? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Hieronder vind je alle info: 

Summer Bash is steeds op zoek naar sociale mediagenieën om ons team van Ambassadors te versterken. Wij zijn enorm actief op allerlei social media kanalen. Om nog meer in de kijker te staan, doen we beroep op de kennis & skills van onze Ambassadors! Onze Ambassadors delen de visie van Summer Bash met hun volgers/vrienden/likers. En die visie moet een zo goed en eerlijk mogelijk beeld geven van wat Summer Bash zo Legendarisch maakt. 

Hoe doe je dat? Door mee te gaan op reis natuurlijk! Ja hoor, als Ambassador kan je mee naar één van onze bestemmingen om onze reis uit te 'testen' en jouw reiservaringen te delen via jouw social media kanalen! Het is dus een win-win voor jullie als voor ons. Jullie moeten geen honderden euro's betalen voor een Legendarische Summer Bash Reis & wij bereiken meer jongeren die we niet zonder jullie hulp zouden kunnen bereiken. 

Hoe gebruik ik mijn social media? We verwachten dat jij als Ambassador op regelmatige basis bepaalde content/foto's/filmpjes deelt op jouw Instagram pagina en/of verwijst naar Summer Bash. We zijn dus op zoek naar Ambassadors die 100% achter onze reizen staan. Zo moet jij als Summer Bash Ambassador nooit iets promoten waar je niet achter staat.

Summer Bash is een jonge, dynamische organisatie met veel ruimte voor jouw creativiteit en out-of-the-box denken. Dus heb jij een tof idee voor onze social media kanalen? Feel free!

Wie kan er allemaal Ambassador worden? Vrijwel iedereen! We zijn met Summer Bash nog op zoek naar een heel groot aantal nieuwe Ambassadors. Dus denk niet zomaar dat het niets voor jouw is. Want:

  • Heb jij voldoende social media skills? 
  • Heb je minimum 1500 volgers op Instagram?
  • Ben je tussen de 14 & 22 jaar?
  • Hou je van een uitdaging? 
  • Hou je van gratis reizen? 
  • Hoe je van gratis gadgets? 

Dan ben jij de Ambassador die wij zoeken! Mail of WhatsApp ons voor meer informatie en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze Summer Bash Crew! 

undefined