VLUCHT INFORMATIE

VERPLICHT IN TE VULLEN & MEE TE HEBBEN OP DE LUCHTHAVEN:


A: Voor iedereen die terugkeert vanuit vankantie naar België : Klik hier 

B: Extra documenten voor als je reis naar:


OPGELET: Vlieg jij vanuit Nederland? Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam. Dan moet je ook volgend document invullen: KLIK HIER 

----


Het niet optijd invullen of bij hebben van deze documenten kan een reden zijn om geweigerd te worden op de luchthaven en/of bij aankosmt!

Concreet: Iedereen die op vakantie gaat moet sowieso het eerste document invullen. Ga je naar Spanje of Griekenland? Moet je ook een 2de document invullen. Ga je opreis naar Malta dan heb je dus 3 documenten nodig !!


----

We doen er alles aan om jouw reis vlot te laten verlopen, omwille van Covid-19 zullen er wel enkele aanpassingen zijn waar je rekening mee moet houden. Daarom geven we je graag een overzicht van de aangepaste maatregelen die gelden als jij met het vliegtuig op vakantie vertrekt:  

  • Bewaar een afstand van 1,5 meter van anderen. 
  • Een mondmasker is verplicht in de openbare ruimtes van de luchthaven, het luchthavengebouw en in het vliegtuig. Dat betekent dat je dus zeker je mondmasker bij je moet hebben van zodra je je auto verlaat of je met de bus/trein het luchthavengebied betreedt.  
  • Het is aanbevolen om regelmatig de handen te wassen en te ontsmetten. De luchthaven helpt je bij deze taak door het aanbieden van handgels en mobiele waseenheden op verschillende plaatsen.  
  • Vanaf 15 juni wordt de temperatuur gecontroleerd van alle passagiers en personeelsleden. Met speciale camera’s wordt jouw temperatuur automatisch geregistreerd van zodra je het luchthavengebouw betreedt. Als je temperatuur hoger is dan 38 graden kan je de toegang tot de terminal worden ontzegd en zal je dus bijgevolg jouw vlucht niet kunnen nemen.  
  • Wist je trouwens dat Brussels Airport een handig overzichtje heeft gemaakt om jouw vertrek nog duidelijker te maken? Deze vind je hier terug! https://media.brusselsairport.be/bruweb/default/0001/29/26d61b7e3d313fc78a55d5059de6682bce1220ac.pdf  

BELANGRIJK: Zorg dat je steeds op tijd bent, vliegtuigen kunnen namelijk niet wachten. Zorg dus zeker dat je minstens 2 uur voor de vlucht aanwezig bent en hou rekening met eventuele stakingen van het openbaar vervoer, wegenwerken, file, ... 

Je vliegtickets en online inchecken voor je vlucht kan je allemaal vinden in je online account: www.summerbash.be/user. Ga naar reisdocument en en klik op transport informatie.

Vlieg je voor de eerste keer? Dan begrijpen we dat je toch net wat meer informatie wil over hoe je je moet inchecken en naar je vliegtuig moet gaan. We hebben alvast een document opgemaakt waar we stap voor stap alles uitleggen zodat jij ook een pro wordt in het nemen van het vliegtuig. In jouw online account ga je naar “Reisdocumenten” en kan je alles rustig voorbereiden.
 

Ben je toch nog niet helemaal klaar om voor de eerste keer alleen in te checken? No worries, laat het ons ten minste 10 dagen voor vertrek weten via mail dan zorgen wij voor een medewerker van Summer Bash die aanwezig zal zijn op de luchthaven. Hier moet je natuurlijk niets voor bijbetalen, het is een extra service die wij graag willen aanbieden tijdens deze bizarre tijden.

TIP: Heb jij nog geen WhatsApp? Download deze app dan zeker. Eén dag voor vertrek maken we namelijk een WhatsApp groep aan zodat we jullie steeds alle informatie kunnen doorsturen voor jouw Legendary Summer.