VAKANTIEBESTEMMINGEN JONGEREN

Vakantiebestemmingen voor jongeren 

Bekijk de vakantiebestemmingen voor jongeren online bij Summer Bash en vind jouw zomerse bestemming. Heb je altijd al eens naar Corfu, Rimini of Lloret de Mar willen gaan? Dit is jouw kans! Wij stellen graag de ideale reis voor je samen. Tijdens jouw reis staan onze monitoren 24/7 klaar voor al je vragen/problemen, maar natuurlijk ook om jullie de perfect vakantie te bezorgen op één van onze vele jongerenbestemmingen.

Vakantiebestemmingen voor jongeren met optimale begeleiding  

Of het nu je eerste vakantie met vrienden wordt of het je derde vakantie is zonder ouders. Wij bieden voor iedereen een geschikte reis aan. Zo hebben wij onze mate van begeleiding onderverdeeld in verschillende groepen om zo de veiligheid en belevenis te kunnen garanderen op de jongerenbestemmingen. Onze monitoren hebben verschillende screeningsrondes doorstaan waar wij strikte
beoordelingscriteria hanteren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alleen de beste monitoren goed genoeg zijn voor jou. Zo zijn zij in het bezit van een EHBO-certificaat en weten zij hoe ze moeten handelen in diverse situaties. Naast alle praktische zaken weten zij ook hoe zij jou een onvergetelijke vakantie kunnen geven.

Diverse excursies op jongerenbestemmingen  

Nu je toch ter plaatse bent in één van de vakantiebestemmingen voor jongeren, is het zonde als je niets van de omgeving meekrijgt. Ben je in Calella(Spanje), dan kan je bijvoorbeeld ook een dag naar Barcelona gaan. Eén van de populaire jongerenbestemmingen is Rimini. Hier is een bezoekje aan het prachtige Venetië onmisbaar en in Corfu mag een boottocht langs de prachtige kust niet ontbreken. Wij hebben aan alles gedacht om een zo volledig mogelijke vakantie aan te kunnen bieden. Uiteraard kies je zelf welke excursies je wilt boeken. Ben je geïnteresseerd in een jongerenbestemming van Summer Bash? Boek jouw vakantiebestemmingen voor jongeren gemakkelijk online, bij vragen kan je ons bereiken via WhatsApp (0495-90.21.34) of bellen naar het volgende telefoonnummer: 03 434 05 50.

Jongerenreizen - Jongerenvakantie - Feestvakantie - Jongereis Spanje - Jongeren organisatie - Vakantie op Maat - Begeleide Jongerenreizen 

undefined