VAKANTIEBESTEMMINGEN JONGEREN

Vakantiebestemmingen voor jongeren 

Bekijk de vakantiebestemmingen voor jongeren online bij Summer Bash en vind jouw zomerse bestemming. Heb je altijd al eens naar Malta, Corfu of Lloret de Mar willen gaan? Dit is jouw kans! Wij stellen graag de ideale reis voor je samen. Tijdens jouw reis staan onze monitoren 24/7 klaar voor al je vragen/problemen, maar natuurlijk ook om jullie de perfect vakantie te bezorgen op één van onze vele jongerenbestemmingen.

Bekijk onze winter vakantiebestemmingen voor jongeren bij Mountain Bash en vind jouw ideale ski- of snowboardgebied. Heb je altijd al eens naar Les Deux Alpes , Les Menuires , Val Thorens , Val Morel of Mayrhofen willen gaan? Het is nu de moment! Wij hebben een uitgebreid aanbod om je helemaal uit te leven in de sneeuw. Ook tijdens de winter sturen wij ons beste monitorenteam op pad om jullie de reis van jullie leven te geven!

Vakantiebestemmingen voor jongeren met optimale begeleiding  

Of het nu je eerste vakantie met vrienden wordt of je derde vakantie zonder ouders. Wij bieden voor iedereen een geschikte reis aan. Zo hebben wij onze type van begeleiding onderverdeeld in verschillende groepen om zo de veiligheid en belevenis te kunnen garanderen op de jongerenbestemmingen. Onze monitoren hebben verschillende screeningsrondes doorstaan waar wij strikte beoordelingscriteria hanteren. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat alleen de beste monitoren goed genoeg zijn voor jou. Zo zijn zij in het bezit van een EHBO-certificaat en weten zij hoe ze moeten handelen in diverse situaties. Naast alle praktische zaken weten zij ook hoe zij jou een onvergetelijke vakantie kunnen geven.

Diverse excursies op jongerenbestemmingen  

Als je dan toch ter plaatse bent in één van de vakantiebestemmingen voor jongeren, zou het zonde zijn als je niets van de omgeving meekrijgt. Ben je in Calella (Spanje), dan kan je bijvoorbeeld ook een dag naar Barcelona gaan. Eén van onze populairste jongerenbestemmingen is Albufeira, hier is een boottocht door de Algarve en must-do. Of kies je voor Corfu met een boottocht langs de prachtige kust van Glyfada Beach naar de eilandjes Paxos, Antipaxos en Parga. Wij hebben aan alles gedacht om een zo volledig mogelijke vakantie aan te kunnen bieden. Uiteraard kies je zelf welke excursies je wilt boeken op bestemming. Ben je geïnteresseerd in een jongerenbestemming van Summer Bash? Boek jouw vakantiebestemmingen voor jongeren gemakkelijk online, bij vragen kan je ons bereiken via WhatsApp (0495/90.21.34) of bellen naar het volgende telefoonnummer: 03 434 05 50.

Jongerenreizen - Jongerenvakantie - Feestvakantie - Jongereis Spanje - Jongeren organisatie - Vakantie op Maat - Begeleide Jongerenreizen 

undefined