VAKANTIE OP MAAT

Vakantie op maat alleen voor jongeren 

Bij Summer Bash ben je aan het juiste adres wanneer je een vakantie op maat wilt boeken. Wil je dit jaar alleen op vakantie met jongeren van jouw leeftijd? Ga dan mee met één van onze reizen naar zomerse bestemmingen zoals Rimini, Lloret de Mar, Calella of El Arenal. Je bepaalt zelf bij welke doelgroep je boekt en de daaraan verbonden begeleiding. Zo ga je alleen op vakantie met jongeren van de gewenste leeftijdscategorie, een vakantie op maat voor jouw leeftijd! 

Een vakantie op maat door Summer Bash 

Heb je specifieke wensen of wil je een combinatie van een feest- en zonvakantie? Het kan allemaal! Wij raden je aan om een afspraak op ons kantoor te maken. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 18:00 uur geopend en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur. Voor vragen of informatie kan je ons ook eenvoudig contacteren via WhatsApp, mail of Facebook. Ga je voor het eerst alleen op vakantie, maar wil je wel omringd zijn door andere jongeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een busreis naar Calella of Rimini. Door te kiezen voor een busreis heb je de mogelijkheid om alvast uitgebreid kennis te maken met je reisgenoten. De busreizen duren ongeveer 18 uur. Genoeg tijd dus om elkaar beter te leren kennen. Heb je vragen over een vakantie op maat of ontvang je graag meer informatie over een vakantiebestemming? Je kan een bericht sturen via WhatsApp (0495-90.21.34) of ons bellen op het telefoonnummer 03 434 05 50.

Wij stellen graag een vakantie voor jou samen waar je alleen op vakantie kan gaan, samen met jongeren van uw leeftijd om mee te chillen en het nachtleven te ontdekken. 

Jongerenreizen - Jongerenvakantie - Feestvakantie 

undefined