VAKANTIE OP MAAT

Vakantie op maat alleen voor jongeren 

Bij Summer Bash ben je aan het juiste adres wanneer je een vakantie op maat wilt boeken. Wil je dit jaar alleen op vakantie met jongeren van jouw leeftijd? Ga dan mee met één van onze reizen naar zomerse bestemmingen zoals Lloret de Mar , Calella, El Arenal of Malta. Of ga mee met één van onze winterreizen naar de leukste ski- en snowboardbestemmingen zoals Les Deux Alpes, Val Thorens of Les Menuires. Je bepaalt zelf bij welke doelgroep je boekt en de daaraan verbonden begeleiding. Zo ga je alleen op vakantie met jongeren van de gewenste leeftijdscategorie, een vakantie op maat voor jouw leeftijd! 

Een vakantie op maat door Summer Bash 

Heb je specifieke wensen of wil je een combinatie van een feest- en zonvakantie? Het kan allemaal! Summer Bash zorgt voor de vetste vakanties naar de populairste zomer bestemmingen die van A tot Z perfect geregeld zijn. En dat kan volledig op maat. Ben jij klaar voor een onvergetelijke zomer? 

Ga je voor het eerst alleen op vakantie, maar wil je wel omringd zijn door andere jongeren? Kies dan bijvoorbeeld voor een busreis naar Calella of Malgrat de Mar. Door te kiezen voor een busreis heb je de mogelijkheid om alvast uitgebreid kennis te maken met je reisgenoten. De busreizen duren ongeveer 18 uur. Genoeg tijd dus om elkaar beter te leren kennen.

Wij stellen graag een vakantie voor jou samen waar je zowel alleen op vakantie kan gaan, als samen met jongeren van jouw leeftijd om mee te chillen en het nachtleven te ontdekken. 

Heb je vragen over een vakantie op maat of ontvang je graag meer informatie over een vakantiebestemming? Je kan een bericht sturen via WhatsApp (0495/90.21.34) of ons bellen op het telefoonnummer 03/434.05.50. 

Jongerenreizen - Jongerenvakantie - Feestvakantie 

undefined