SUNNY BEACH
Veni Vidi Party
home

Welkom in SUNNY BEACH

UPDATE: KLIK HIER VOOR DE AANPASSINGEN DIE ER ZULLEN ZIJN OP JOUW BESTEMMING DOOR COVID-19

It’s the sunny way of life! Sunny Beach is gelegen aan de prachtige Bulgaarse kust aan de Zwarte Zee. Zoals de naam het al doet vermoeden, staat Sunny Beach bekend voor haar vele uren zon per dag. De temperatuur loopt er gemakkelijk op, verkoeling vind je in het kristalhelder water aan het ellenlange strand.

Sunny Beach is de perfecte vakantiebestemming voor studenten die houden van feesten. De befaamde party crew van Sunny Beach neemt jouw elke avond mee naar de place to be in Sunny Beach. Wil je op kroegentocht - bar crawl - met meer dan 300 jongeren? Party boat day or night? Foamparty by day? Of een gigantische poolparty? In Sunny Beach met Summer Bash kan het allemaal! Het motto van Sunny Beach is dan ook: the party never stops!

Opgelet: dit is een bestemming zonder eigen monitoren, hier hebben we een samenwerking met de partycrew (engelstalig) van Sunny Beach. Je krijgt dus de volledige ondersteuning van ons team in België en ook ter plaatse zorgt de partycrew voor jouw legendarische vakantie. Enkel is deze in het engels en kan je hen niet altijd bereiken wanneer nodig. Wel kan je steeds ons bereiken op ons noodnummer. Je kan dit dus meer zien als een solo reis waarbij je net meer op je eigen bent aangewezen.

Enkel 18+, hier worden geen uitzonderingen toegelaten.

BELANGRIJK: door de grote populariteit van de bestemming Sunny Beach, zijn alle boekingen steeds op aanvraag. Stuur een mailtje naar [email protected] of een WhatsAppje naar 0495/90 21 34 als jij jouw Legendary reis naar Sunny Beach wil maken

Accommodatie Informatie
overlayhome

Lekker all-inclusive genieten? Dat doe je met Summer Bash tegen de beste prijs. Je kan natuurlijk ook gewoon kiezen voor een verblijf op basis van logies of ontbijt. Het is trouwens spotgoedkoop eten in Sunny Beach. En dan kan je elke avond gezellig ergens anders gaan uit eten, zonder dat je vast zit aan je hotel.

Tip: Wil je graag langer verblijven dan 7 nachten/8 dagen op jouw Summer Bash bestemming? Wil je graag op een andere datum vertrekken? Zoek je nog een andere accommodatie of maaltijdformule? Wil je liever een appartement of villa? Let us know! En wij geven je tal van extra mogelijkheden.

Ons aanbod
ONZE SUMMER BASH TOP 3 EVENTS

Wens je meer informatie over één van onze events, klik dan hieronder op het gewenste event

Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie

Partydeals

Wens je meer informatie over één van onze partydeals, klik dan hieronder op de gewenste partydeal

Wat is er allemaal inbegrepen in je reis

Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
  • vervoer vliegtuig heen/terug
  • handbagage (6kg) & ruimbagage (20kg)
  • transfer van en naar de luchthaven/accommodatie
  • vertrek op gekozen vertrekdag
  • vertrek/aankomst Brussels Airport (Zaventem)
  • 7 overnachtingen in gekozen accommodatie
  • maaltijdformule, afhankelijk van jouw gekozen accommodatie
  • welkomstmeeting door onze Partycrew
  • noodnummer waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen

Wil je liever met je eigen vervoer gaan? Dan ontvang je een korting van €320. (vind hier meer info)

Niet-inbegrepen: Reisbijstand- en annulatieverzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks

Hotspots