REIS BOEKEN IN TIJDEN VAN CORONA?

Reis boeken in tijden van corona?

De veiligheidsraad geeft een GO voor buitenlandse reizen vanaf 15 juni, dat betekent dat we dus toch kunnen genieten van die legendarische zomer. De afgelopen dagen hebben we van jullie ook steeds weer meer vragen en boekingen ontvangen, want net als wij wil jij natuurlijk ook iets hebben om naar uit te kijken. Maar is het wel goed idee om nu nog een reis te boeken?

Wij delen je bezorgdheid

En net daarom garanderen we dat je kan boeken met de zekerheid dat je geld niet verloren gaat! Dit wil zeggen, dat als je reis toch niet doorgaat omwille van Covid-19 wij jouw geld volledig terugstorten binnen de 10 werkdagen na annulatie wegens het coronavirus. Zo ben jij zeker dat je enkel moet betalen als je reis effectief doorgaat en dus bij eventuele annulatie je geld niet verloren is.

Bij Summer Bash hebben wij één duidelijk motto: Make it legendary! Het is onder dat motto, dat wij nog steeds reservaties toelaten EN bijkomstig onze algemene voorwaarden hebben aangepast voor reservaties vanaf 15 mei.

Net als altijd zijn we 100% tegen massatoerisme en laten we een beperkt aantal boekingen toe. Via onze website vind je meer informatie over de periodes die nog beschikbaar zijn op de Summer Bash bestemming waar jij deze zomer op reis wil gaan.

Welke aanpassingen er momenteel zijn op jouw Summer Bash bestemming omwille van het Covid-19 virus vind je hier terug.  


Keep making it legendary, zonder zorgen! #SaveTheSummer