REIS BOEKEN IN TIJDEN VAN CORONA?

Reis boeken in tijden van corona?

Op dit moment staat de wereld op zijn kop door de pandemie met als naam 'Coronavirus COVID-19'. Is het nog wel verstandig om tijdens deze gekke periode een reis te boeken? Wij zetten een aantal facts op een rijtje. Jij wil natuurlijk gewoon graag op vakantie gaan deze zomer en je maakt je zorgen of dit nu nog wel kan. We proberen je via deze weg zoveel mogelijk relevante en eerlijke informatie te geven indien je toch graag een vakantie wil boeken.

Kan ik nog boeken voor deze zomer?

Voorlopig wel! Zolang er nog geen duidelijkheid is over het reisadvies dat er deze zomer kan gereisd worden, laten we boekingen toe. Eerlijk is eerlijk, wij hebben ook geen glazen bol om te voorspellen wanneer de normale gang van zaken weerkeert. En we weer met z’n allen naar festivals gaan, terrasjes doen en naar het buitenland kunnen. Toch kunnen we je wel beloven dat indien alles gewoon door kan gaan, wij zullen klaar staan om jullie zomer Legendarisch te maken!

Natuurlijk kunnen we niet precies voorspellen hoe lang het coronavirus nog zo actief zal zijn dat ingrijpende inperkingsmaatregelen van toepassing zijn. Maar we garanderen je wel dat je nooit je geld kwijt zal zijn indien je nu zou reserveren en er toch een negatief reisadvies komt. Je bent als reiziger bij ons voor 100% verzekerd voor dergelijke annulaties!

Waarom kan je bij ons nog boeken?

We merken dat tijdens deze periode, met alle bizarre maatregelen als gevolg van COVID-19, jullie ons nog massaal de vraag stellen of je nog kan/mag boeken voor een zomerreis. Omdat we iedereen de kans willen geven toch te boeken en daarmee alvast zijn vakantie kan vastleggen, geldt voor alle boekingen met en vertrekdatum na 20 juni dat je kunt boeken zonder verplichting!

Wij delen je bezorgdheid

En net daarom garanderen we dat je kan boeken zonder verplichtingen en dat je 100% kosteloos kunt annuleren. Want bij Summer Bash hebben wij één duidelijk motto: Make it legendary! Het is onder dat motto, dat wij nog steeds reservaties toelaten EN bijkomstig onze algemene voorwaarden hebben aangepast voor reservaties vanaf 14 maart t/m 10 juni:

  • Je betaalt GEEN voorschot
  • Je krijgt dus ook GEEN betalingsherinneringen
  • Je kan 100% KOSTELOOS ANNULEREN t/m minstens 10 juni (= 0 euro kosten als je annuleert)

Concreet betekent dit dat je reis “on hold” zal staan tot er zekerheid komt van de overheid en de FOD Buitenlandse Zaken dat je reis zal kunnen doorgaan. Van zodra de situatie omtrent het coronavirus COVID-19 jouw reis niet meer in gevaar brengt, zullen wij jou opnieuw contacteren. Je ontvangt op dat moment een mail van ons met de vraag om je reis te bevestigen. Je krijgt hier 72u de tijd voor om je reis te bevestigen OF kosteloos te annuleren (iedere annulatie is geldig, dus ook als je wil annuleren onafhankelijk van de huidige coronasituatie).  

  • Kies je ervoor om je reis te bevestigen, dan gelden weer de algemene voorwaarden van al onze reizen. Hierna zal je pas je voorschot moeten betalen.
  • Kies je om te annuleren? Dan annuleren we je reis kosteloos en worden er geen kosten aangerekend.

Keep making it legendary, zonder zorgen! #SaveTheSummer #SaveTourism