NIEUWS UPDATE - REISADVIES

--- LAATSTE UPDATE DINSDAG 30/06 - 16u30 ---

!! We volgen de situatie van het coronavirus nauwgezet op, want deze pandemie kan natuurlijk belangrijke gevolgen hebben voor onze reizigers. Via deze pagina houden we jullie steeds up-to-date !!

Welke Summer Bash reizen gaan deze zomer door?

Binnen Europa:

 • Spanje: Calella, Lloret de Mar, Malgrat de Mar & Mallorca: Vanaf 1/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 15/07)
 • Griekenland: Corfu, Chersonissos & Kos: Vanaf 1/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 1/08)
 • Portugal: Albuferia: Vanaf 1/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 5/07)
 • Malta: Vanaf 11/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 19/07)
 • Sunny Beach: Vanaf 1/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 12/07)
 • Kroatië: Vanaf 1/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 12/08)
 • Frankrijk: Vanaf 10/07 (nieuwe boekingen mogelijk vanaf 30/06)

Zal niet doorgaan binnen Europa: Zweden, IJsland & Rusland. Alsook alle individuele boekingen die reeds door ons persoonlijk gecontacteerd zijn geweest over hun boeking.

Buiten Europa:

 • Bali: Juli zal niet doorgaan, augustus & september hebben we nog geen informatie over
 • Zal niet doorgaan buiten Europa: Marokko, New York, Mexico (Cancun & Playa del Carmen), Sri Lanka, Jordanië & Dubai

Specifieke regels per bestemming door Covid-19? Klik op jouw bestemming:

Waarom laat Summer Bash reizen doorgaan?

-> vind hier alle informatie.

Voorbereidingen op jouw Summer Bash vakantie

We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten en zijn de hele tijd intens bezig geweest om jouw zomervakantie voor te bereiden vanuit België. Nu de grenzen weer openen, kunnen we eindelijk onze Summer Bash Crew naar bestemming sturen om daar de laatste hand te gaan leggen. Zo kunnen we er alles aan doen om jouw reis zo veilig mogelijk te laten verlopen én toch voluit te gaan voor Let’s Make It Legendary!

Uiteraard is het niet voldoende om enkel de informatie op te volgen van onze eigen overheid, maar ook die van iedere Summer Bash bestemming. Zo zijn we onder andere volop bezig met de volgende voorbereidingen:

 • Onze monitoren volledig op de hoogte brengen van de plaatselijke maatregelen op bestemming.
 • We staan in contact met al onze leveranciers van accommodaties, luchthavens, bussen om te zorgen dat de reis 100% vlekkeloos en veilig kan verlopen.
 • We staan in contact met onze leveranciers van het excursieaanbod om te kijken welke veilig kunnen doorgaan én waar we eventueel moeten zorgen voor een aangepast dag- en avondprogramma.

Specifieke regels per bestemming?

 • Wat gaat er nu allemaal veranderen op jouw bestemming? Met wat moet je zeker rekening houden? Wat zal wel en niet open zijn. Vind hier meer informatie .

Hoe maken we jouw reis nog steeds legendarisch?

We kunnen ons 100% voorstellen dat sommige maatregelen jullie afschrikken, maar we doen er alles aan om jullie reis zo ‘normaal’ mogelijk te laten verlopen. Veiligheid primeert, zeker nu!

Ondanks de aanpassingen die er deze zomer al zeker zullen zijn, geloven wij erin dat we jullie een legendarische zomer kunnen en zullen geven! Misschien is het niet zo erg om je handen eens een keertje te ontsmetten of een mondmasker te moeten dragen als je weet dat je daardoor wel deze zomer op reis kan gaan! Hoe dan ook, samen met jullie, maken we er een overgetelijke zomer van! En dit op een veilige én acceptable manier.

Er gaat sowieso voldoende te beleven zijn op jouw bestemming. Dus begin alvast weg te dromen van die welverdiende zomer.

Quarantaine

Een vakantie kan natuurlijk enkel legendarisch zijn als er geen quarantaineverplichtingen zijn. Zowel bij aankomst op jouw Summer Bash bestemming, als wanneer je terug thuis komt! Momenteel zijn er geen quarantaine maatregelen meer waardoor onze reizen dus kunnen doorgaan.

Ga je toch liever niet meer op vakantie?

We begrijpen dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om deze zomer nog op reis te gaan, zeker als dit bijvoorbeeld jouw eerste keer reizen zonder ouders is. Toch garanderen we je met 100% zekerheid dat, als jouw vakantie door kan gaan, dit steeds onder de beste omstandigheden kan verlopen.

Zie je het toch niet meer zitten om op Summer Bash reis te gaan? Dan kan je natuurlijk steeds je reis annuleren. Ook hiervoor hebben we aangepaste voorwaarden aan verbonden. Deze vind je hier terug!  

Restbedrag / Saldo betalen

Nu we meer en meer zekerheid hebben dat onze reizen binnen de EU mogen doorgaan, vragen we je restsaldo te betalen.

 • Vertrek jij voor 15 juli? Gelieve binnen de 4 werkdagen je restsaldo te betalen.
 • Vertrek jij na 15 juli? Dan moet je jouw reis niet meer 8 weken voor vertrek betalen, maar vragen we je ten laatste 6 weken voor vertrek te betalen. Je ontvangt hierover zeker nog een mail de komende dagen.

Een NIEUWE reis boeken in tijden van corona?

Jij wil natuurlijk gewoon graag op vakantie gaan deze zomer en je maakt je zorgen of dit nu nog wel kan? Via deze pagina vind je meer informatie.