JOIN OUR CREW

Summer Bash is een jongerenreisorganisatie waarbij onze jongeren écht centraal staan. Onze slogan is niet voor niets 'Lets Make It Legendary'. Wij geloven dat monitoren een grote meerwaarde biedt aan de beleving en veiligheid van onze reizigers. Onze ambities binnen de reissector zijn groots en om deze ambities te helpen realiseren, zoeken wij enthousiaste monitoren die onze crew in het buitenland willen versterken.

Ben jij een gemotiveerd, sociaal en energiek persoon? En wil jij jongeren de vakantie van hun leven bezorgen? Ben jij klantgericht? En wil jij jongeren een veilige en unieke beleving geven tijdens hun reis? Wil jij er mee voor zorgen dat we ons 5* recensie op Facebook blijven behouden? Dan is een job bij Summer Bash in het buitenland misschien wel iets voor jou.

ALGEMENE INFO

Nadat wij van jou alle nodige informatie hebben ontvangen (mailtje met daarin je CV en/of motivatiebrief & bewijs van goed gedrag en zeden, nodigen we je uit op ons bureel voor een eerste kennismaking. Tijdens deze eerste screeningsronde willen we je beter leren kennen en we willen natuurlijk weten waarom je monitor wil worden bij Summer Bash. Je kan je dus verwachten aan vragen zoals ‘wie-wat-waarom-hoe’.

Na het kennismakingsgesprek nodigen we je uit voor een ééndagsopleiding waarop we jullie gaan evalueren. Deze opleiding gebeurt steeds in kleine groepjes (max 5personen) zodat we jullie gericht kunnen opleiden. Na dit volgt nog een driedaagse opleiding met alle andere nieuwe monitoren. De opleiding kost in totaal € 125,-. Als je slaagt voor je opleiding krijg je € 75,- terug in een zeer uitgebreid kledij/gadget pakket van Summer Bash.

Na het succesvol afronden van de opleiding, mag je gratis deelnemen aan de stage. Een stage duurt minimum 1 week en maximum 2 weken en vindt plaats op één van onze bestemmingen in het buitenland. Je bent tijdens deze stage een volwaardig lid van het monitorenteam, maar je kan rekenen op extra hulp en begeleiding van de andere ervaren monitoren. Ook zal je geregeld feedback krijgen zodat je weet wat je in de toekomst nog beter kan doen.

De opleiding mag je al volgen vanaf dat je 18 jaar bent of het jaar dat je 18 wordt, maar alvorens je stage aan te vangen, moet je minstens 18 jaar zijn op de dag van vertrek. Een volwaardig monitor ben je bij Summer Bash vanaf je 19 of het jaar dat je 19 wordt. Onder geen enkele omstandigheden wijken wij van deze simpele regel af, niet omdat wij niet geloven in de kwaliteiten van monitoren van 17 jaar, maar omdat het in de meeste landen verboden is om groepen te begeleiden onder de 18 jaar.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent flexibel
 • Je staat open voor een buitenlandse uitdaging
 • Je bent commercieel en klantgericht
 • Je hebt een goed voorkomen
 • Je kent de leefwereld van onze jongeren
 • Je neemt verantwoordelijkheden op
 • Je kan je uitdrukken in het Engels en je kan anderen verstaan in het Engels
 • Je bent sociaal in de omgang, zowel met medemonitoren als met reizigers
 • Je bent een teamspeler
 • Je wilt 24u op 24u en dat 7 dagen op 7 beschikbaar zijn voor je reizigers
 • Je wil je voor 300% inzetten
 • Je bent beschikbaar tijdens het zomerseizoen (min. 10 dagen)

Hoe ziet een dag als monitor eruit?

Als monitor sta je in voor het goede verloop van iedere reis. Enkele taken die we van je verwachten:

 • Je houdt de reizigers altijd up-to-date;
 • je begeleidt excursies en je organiseert activiteiten;
 • veiligheid is één van je prioriteiten, 24u op 24u, en dat 7 dagen op 7.

Maar wij geloven ook dat je als monitor het verschil kan maken: elke reis moet voor iedere reiziger dé belevenis zijn waar ze nog jaren over zullen praten. Summer Bash zorgt er alvast voor dat het de reizigers aan niets ontbreekt, maar jouw taak bestaat er in je voor 300% in te zetten vanaf de eerste tot de laatste klant.

Ben je overtuigd? Laat het ons weten via [email protected] We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

 

undefined