JONGERENREIZEN

Jongerenreizen 

Summer Bash biedt diverse jongerenreizen aan naar zonnige bestemmingen om jou een zomer te geven om nooit te vergeten. Ga jij dit jaar naar Spanje, Portugal of misschien toch Griekenland? Bekijk ons hele aanbod op onze website en je vindt de vakantiebestemming van je dromen. Wij bieden jongerenreizen aan voor verschillende leeftijden. Vanaf 15 jaar kan je als jongere met ons mee op reis!

Een ruime keuze aan onze jongerenreizen: waar gaat jouw ideale vakantie naartoe?

Wij bieden reizen aan naar diverse badplaatsen in Europa. Onze top 3 zomer bestemmingen?

Maar we hebben nog veel meer te bieden. De Griekse eilanden Kos, Kreta en Corfu hebben geen geheimen voor ons. Of ga op ontdekking in Malta, Novalja, El Arenal, ...

We bieden ook reizen aan naar bestemmingen ver buiten Europa. Onze nieuwe top bestemmingen?

Wist je trouwens ook dat wij heel veel winterbestemmingen hebben met Mountain Bash? Je kan je ski- en/of snowboardkunsten laten zien in Les Deux Alpes, Les Menuires, Val Morel, Val Thorens of Mayrhofen.

En heb je vragen? Dan kan je ons bereiken via WhatsApp (0495/90.21.34) of door te bellen op het nummer 03/434.05.50.

Diverse jongerenreizen mogelijk voor een jongerenkamp

Met Summer Bash zijn we niet enkel gespecialiseerd in pakketreizen voor jongeren, maar ook voor georganiseerde jongerenreizen voor groepen, zoals een jongerenkamp, studentenvereniging, schooluitje of sportverenigingen. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om de eigen identiteit te bewaren tijdens een jongerenkamp. Daarom bieden wij op maat gemaakte jongerenreizen aan. Vertel ons jullie wensen en wij zorgen voor een mooie aanbieding voor jullie groepsreis. Hier moet niks en kan alles. Zo bepalen jullie dan ook zelf de regels tijdens de reis waar wij ons graag naar aanpassen. Samen kijken we naar de bestemming, accommodatie en vervoer om een zo volledig mogelijk pakket aan te kunnen bieden. No worries, wij zorgen voor alle praktische- en administratieve zaken.

Jongereis Spanje - Jongeren organisatie - Vakantie op Maat - Begeleide Jongerenreizen 

undefined