JONGERENREIS SPANJE

Jongerenreis of Studentenreis Spanje 

Zit het studiejaar erop en wil je dit groots vieren met een studentenreis naar Spanje? Summer Bash is een online reisorganisatie dat gespecialiseerd is in jongerenreizen. Wij bieden kwalitatieve, betaalbare en veilige jongerenreizen aan. Je hebt keuze uit diverse bestemmingen wanneer je geïnteresseerd bent in een studentenreis naar Spanje. Zo kies je uit Calella, Lloret de Mar en Malgrat de Mar. Vind je het lastig om jouw vakantie of jongerenreis naar Spanje te kiezen? Dat begrijpen we! Stuur ons een WhatsAppje (0495/90.21.34) of bel ons op het nummer 03/434.05.50 en we helpen je graag!

Ontmoet tal van nieuwe mensen tijdens een studentenreis naar Spanje 

  • Calella:
    Calella staat bekend als het kleine broertje van Lloret de Mar; gezellige strandbarretjes en uitgaansmogelijkheden, maar niet het grote massatoerisme zoals in Lloret de Mar.
  • Lloret de Mar:
    Dé feestbestemming voor een studentenreis naar Spanje is Lloret De Mar. Hier vind je een brede selectie aan bars en discotheken en worden er regelmatig speciale events georganiseerd. Hier beleef jij de zomer als geen ander.

Malgrat de Mar:
Zon, zee, strand, winkels en genoeg barretjes waar je een lekkere cocktail kan scoren. Ook Malgrat het ideale vertrekpunt voor jouw studentenreis in Spanje.

Welke jongerenreis naar Spanje kies jij? Wij helpen je graag met je jongerenreis naar Spanje. Of kies voor Albufeira, Sunny Beach, Kos, Chersonissos of zelfs Mexico. Heb je vragen? Stuur ons een WhatsAppje (0495/90.21.34) of bel ons op het nummer 03/434.05.50 en we helpen je graag!

Jongerenreizen - Vakantie op maat - Feestvakantie 

undefined