YOUNGSTERS 15+

Algemeen

Ben jij 15 of 16 jaar? Dan is de reisformule YOUNGSTERS misschien wel de ideale keuze voor jou! Waarom? De formule staat voor begeleide vakanties met toch voldoende vrije tijd. Summer Bash zorgt voor zowel het dag- als avondprogramma en zo krijg jij ook de mogelijkheid om enkele keren, samen met de monitoren, uit te gaan.

Ook al staan onze monitoren in voor 100% begeleiding tijdens de reizen, ze zijn er echt niet om je de hele dag lastig te vallen. Wij zorgen steeds voor voldoende vrije momenten om bijvoorbeeld zelf eens naar het strand te gaan, te chillen aan het zwembad of de stad in te trekken om zo veel kleren te kopen dat je koffer niet meer toe kan.

Voor deze formule sturen we extra monitoren mee naar de verschillende bestemmingen om een nóg hoger amusementsgehalte te kunnen verzekeren, maar vooral omdat veiligheid voor ons één van de topprioriteiten is.

Onze monitoren zijn 24u op 24u beschikbaar en dat 7 dagen op 7. Iedere jongere krijgt het (nood)telefoonnummer van de monitoren zodat ze hen steeds kunnen bereiken.

Bekijk hier ons aanbod voor onze Youngsters:

-> Surfaanbod Frankrijk, Spanje & Roadtrip online in december

Dagindeling

Iedere dag wordt er een activiteit georganiseerd, die afwisselend plaatsvindt in de voor- of namiddag. Zo ben je volgens deze regeling de ene keer vrij in de voormiddag en de andere keer vrij in de namiddag en kan je je vrije tijd zelf verder indelen. Het enige dat wij dan nog van je verwachten is dat je je aanmeldt voor vertrek en bij aankomst in het hotel. Zo blijven onze monitoren steeds op de hoogte van waar onze jongeren zijn. Ook kan je er als jongere voor kiezen om je vrije moment in te vullen samen met jouw favoriete monitor(en). Want die werken ook wel graag aan hun kleurtje op het strand of aan het zwembad.

Het activiteitenprogramma werd nauwkeurig samengesteld door een team van monitoren en jongerenverantwoordelijken, zo garanderen wij het perfecte aanbod voor jongeren en zijn we zeker dat je ook écht zin hebt om er aan deel te nemen. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw eigen initiatieven. Wil je zelf eens een knotsgek beachtornooi in elkaar steken of uitblinken met een grandioos idee? Alles kan!

Excursies

Op al onze excursies zijn er monitoren aanwezig om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. De aangeboden excursies werden zorgvuldig uitgekozen zodat ze perfect aansluiten bij wat 15/16-jarigen willen. Excursies zijn steeds mee inbegrepen in jullie reis.

Excursies zijn niet verplicht, maar toch is het zeker de moeite om eens deel te nemen aan één van de excursies. Zo kan je zelf ontdekken of het water aan de andere kant van de bestemming nu echt blauwer is of niet. Een greep uit ons gevarieerd aanbod: cultuur opsnuiven in een authentiek stadje, uitleven in het water tijdens een boottocht of uren glijplezier in het waterpretpark.

Verblijf

Voor onze Youngsters hebben we enkele mogelijkheden qua accommodatie. Wens je liever toch in een andere Summer Bash hotel te verblijven? Dit is zeker mogelijk, maar onder de 16 jaar heb je wel de toestemming nodig van je ouders.

Wil je meer info over de regels in verband met uitgaan & alcohol?

undefined