X-CAPE 18+ & 21+

Algemeen

Voel jij jezelf te oud voor een Summer Bash-reis? THINK AGAIN! Ook voor 18+ & 21+ bieden wij de ideale reisformule aan. De formule staat voor reizen die jij volledig zelf kan inplannen. Want de pakketreizen die wij aanbieden bestaan uit vervoer (vliegtuig of bus), transfer naar je accommodatie, verblijf, goedkopere of gratis toegang tot bars/discotheken en excursies (betalend). Kortom, over de praktische en administratieve zaken hoef jij je geen zorgen te maken. 

Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is tijdens je vakantie, bijvoorbeeld welke kant van je summer body nog een extra kleurtje verdient, waar je een happy hour wilt meepikken, welk gezellig restaurantje je voorkeur geniet of op welke lekkere beats je die avond wil dansen.

Boek jij liever enkel de accommodatie en je excursies bij ons? Kom er hier alles over te weten!

Waarom kiezen voor Summer Bash?

Wij zijn gespecialiseerd in onvergetelijke studentenreizen op een kwalitatieve, betaalbare én veilige manier. Ontdek onze mix van de meest zonovergoten vakanties met populaire bestemmingen, maar ook met kleinere badplaatsen. Voor ieder wat wils dus en ook voor ieder budget. Summer Bash weet wat jongeren, en dus ook 21-plussers, willen én neemt het verloop en de organisatie van iedere reis 100% serieus. Zo garanderen we een topservice voor, tijdens en na elke vakantie. Want onze drive is uiteindelijk alle reizigers een memorabele en zorgeloze vakantie bezorgen!

De reisleiding

Problemen of vragen? Je kan via het noodnummer de reisleiding op bestemming dag en nacht bereiken. Anders dan bij al onze andere jongerenreizen zijn de monitoren hier niet om jouw reis te begeleiden. Zij zijn er dus vooral om je tijdens de reis te helpen bij de praktische zaken. Geen verplichtingen, gewoon doen waar jij zin in hebt! Maar natuurlijk staan zoals bij onze andere reizen de monitoren steeds tot je beschikking. 

TIP: Kan je niet vertrekken op de data die op onze website staan? Laat het ons weten via [email protected] en wij bekijken graag de andere opties voor jouw reis. 

Bekijk hier ons aanbod voor x-cape 18+ & 21+:

undefined