STUDENT 18+

Algemeen

Ben je ouder dan 18 jaar? Dan is deze reisformule de ideale keuze voor jou! Waarom? De formule staat voor reizen die jongeren volledig zelf kunnen inplannen. Summer Bash biedt pakketreizen aan naar verschillende zonovergoten bestemmingen. Het aanbod voor 18+ is groter dan bij de andere doelgroepen, zo kan je bijvoorbeeld ook naar Novalja, Sunny Beach of Mexico/Cancún gaan. Natuurlijk kan je ook nog altijd kiezen voor één van onze andere populaire zon- en partybestemmingen.

Onze georganiseerde reizen zijn inclusief vervoer, verblijf, goedkopere of gratis toegang tot bars/discotheken en excursies (betalend). 

Kortom, over de praktische en administratieve zaken hoef jij je geen zorgen te maken. Zo kan jij je concentreren op wat echt belangrijk is tijdens je vakantie, bijvoorbeeld welke kant van je summer body nog een extra kleurtje verdient, waar je een happy hour wilt meepikken, welk gezellig restaurantje je voorkeur geniet of op welke lekkere beats je die avond wilt dansen.

Aanbod

18+ dat betekent dat je misschien al werkt, een vakantiejob hebt of nog een tweede zit moet doorstaan als student. En daarom bieden wij op al onze bestemmingen een zeer uitgebreid programma aan. Zo kan je minstens twee keer per week vertrekken naar één van jouw favoriete vakantiebestemming en dit gedurende drie topmaanden (juli - augustus - september). Ook gedurende heel het jaar door kan je naar heel wat van onze bestemmingen vertrekken. 


Bekijk hier ons aanbod voor 18+:

  • Surfen:
    • Marokko  
    • Frankrijk, Spanje & Roadtrip komt online in december


Onze Crew

Onze monitoren zorgen niet alleen voor een vrijblijvend avond- feestprogramma waar je aan kan deelnemen, maar zij zijn er vooral om je tijdens de reis te helpen bij de praktische zaken. Via het noodnummer kan je de reisleiding dag en nacht bereiken. 

Natuurlijk is het ook zo dat het niet op iedere bestemming tijdens iedere periode even druk is. Maar wij zorgen ervoor dat jij, samen met je vrienden en andere Summer Bashers, de mogelijkheid krijgt om een volledige bar of discotheek onveilig te maken en samen de avond legendarisch te maken! In groep uitgaan heeft voor jou ook nog vele voordelen omdat je dan kan genieten van grote groepskortingen en leuke extra's.

Ook de échte partyanimals vervelen zich geen minuut met het avondprogramma van Summer Bash! 

De monitoren die ’s avonds meegaan zijn ofwel onze eigen Nederlandstalige monitoren ofwel Engelstalige monitoren van onze partner. Een mix van beide is ook mogelijk. Zowel de monitoren van Summer Bash als de monitoren van onze partner hebben dezelfde opleiding gekregen, zij voldoen dus allen aan dezelfde criteria.

Uitgebreid nagenieten van de vorige nacht of gewoon lekker chillen doe je vervolgens op één van de geweldige stranden in #Calella #Lloret #SunnyBeach #Cancún! Welke bestemming het ook wordt, om het feest compleet te maken deze zomer moet je bij Summer Bash zijn! 

#YourNextDestinationIsOurBestDestination

undefined