FEESTVAKANTIE

Feestvakantie 

Ben je op zoek naar een echte feestvakantie om de zomervakantie te vieren met je beste vrienden en vriendinnen? Summer Bash is de online reisorganisatie die gespecialiseerd is in jongerenreizen. Wij bieden jou de goedkoopste, meest diverse, meest kwalitatieve en veiligste opties aan voor jouw feestvakantie. We hebben voor ieder wat wils. Naast een uniek avond- en feestprogramma bieden we ook diverse activiteiten en excursies aan om de omgeving te ontdekken.

Sunny Beach: een feestvakantie aan de Bulgaarse kust 

Sunny Beach is de perfecte vakantiebestemming als je elke dag wilt stappen tijdens jouw vakantie. Deze bestemming is gelegen aan de prachtige Bulgaarse kust van de Zwarte Zee waar het op kan lopen tot zo’n 30 graden. Overdag van de zon genieten op het strand en ’s avonds Flowerstreet ontdekken waar alle clubs, discotheken en pubs zijn. Wil je echt all day feesten? Ga dan mee met onze Tattoo Party Boat. Het motto van Sunny Beach is ook niet voor niets ‘The party goes on!’.

Voordelig uitgaan tijdens jouw vakantie  

Naast Sunny Beach vind je in ons aanbod ook reizen naar andere feestlocaties, zoals Lloret de Mar , El Arenal , Cancun (Mexico) en Albufeira. In deze plaatsen kan je voordelig uitgaan tijdens je vakantie met de FUN-clubkaart van Summer Bash. Iedere bestemming heeft haar eigen ‘crazy pakket’. Ter plaatse zal je dan ook informatie krijgen over deze clubkaart. Vanaf €39 is hij al van jou! Wat is er inbegrepen in de clubkaart? All-access-pas voor;

  • Kroegentocht;
  • Korting op excursies;
  • Korting in bars, restaurants, clubs en pubs.

Kortom, de musthave tijdens jouw feestvakantie. Uiteraard staan onze monitoren steeds klaar voor jullie, ook tijdens het uitgaan. Heb je vragen over het uitgaan tijdens de vakantie of wil je advies over een echte feestvakantie? Je kan ons bereiken via WhatsApp (0495/90.21.34) of bellen op het telefoonnummer 03 434 05 50.

Vakantie op maat - Begeleide jongerenreizen - Vakantiebestemmingen 

undefined