DE VERRADER
Kan jij de verrader ontmaskeren of ben je het gewoon zelf...
overlayhome
Welkom in DE VERRADER

Zat jij ook aan je tv gekluisterd en dacht je van “dit zou ik echt zo graag willen doen!” Wel dat kan! Want wij stellen voor: De verrader!  

Verdiep jezelf helemaal in je tegenkandidaten, win de proeven en ontmasker de verrader. Of heb jij het in je om hem zelf te zijn…?  

Hoe zit het spel nu in elkaar? Het is natuurlijk een aangepast versie aangezien je door heel de reis in the running blijft en niet naar huis kan worden gestuurd. Elke dag worden zeer uiteenlopende proeven georganiseerd zodat al je skills worden getest. Je hebt echt al je aangeboren en verworven vaardigheden nodig om deze proeven tot een goed einde te brengen. Met elke proef kan er geld verdiend worden. 

Het is aan de verrader om op een onopgemerkte manier de proeven te saboteren en zo het geld te mislopen. De deelnemers moeten de proeven tot een goed einde proberen te brengen en zo geld in te zamelen terwijl je de verrader probeert te ontmaskeren. De verrader is natuurlijk voor de reis op de hoogte gebracht over de hele reis.  

De winnaar is diegene die op de laatste dag de verrader kan ontmaskeren. Zijn er meerdere deelnemers die de juiste persoon kunnen aanduiden, dan wint diegene die de laatste dag de meeste vragen op de vragenlijst juist kon beantwoorden. Maar er schuilt een addertje onder het gras: iedere avond wordt er gevraagd wie jij denkt dat de verrader is en voor elke keer dat je hierop juist kan antwoorden, verdien je een pasvraag voor de finale vragenlijst.  

De totale geldsom dat gesprokkeld kan worden door de proeven te doen slagen is €1500. En de verrader? Die kan ook geld verdienen. Het geld dat tijdens de proeven mislopen wordt, is voor de verrader. Maar ook hier is er een addertje onder het gras: het totaalbedrag dat de verrader kan binnenhalen wordt in minderheid gebracht met het percentage van deelnemers die de verrader konden ontmaskeren op het einde van de rit. Het is dus aan de verrader om zoveel mogelijk proeven te doen mislukken en dit onopgemerkt zodat zo weinig mogelijk mensen hem of haar ontmaskeren. 

Het overige geld dat noch door de deelnemers of de verrader wordt gewonnen, schenken we aan een goed doel dat door de groep wordt beslist.   

Ons aanbod
hotels laden...
Wat is er allemaal inbegrepen in je reis
Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
  • vlucht heen / terug naar Spanje 
  • al het vervoer ter plaatste, inclusief brandstofkosten en verzekering 
  • alle overnachtingen in hostels of vakantiewoningen 
  • al het materiaal dat nodig is voor de proeven en activiteiten
  • kosten voor outdoor activiteiten 
  • €1500 aan prijzengeld dat verdeelt wordt onder de groep en de verrader
  • diner op de laatste avond tijdens de prijsuitreiking (exclusief dranken)
  • begeleiding van minstens 3 monitoren

Niet-inbegrepen: Reisbijstand- en annulatieverzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie