DE GEVOLGEN VOOR JOUW REIS

Hoe zal jouw Summer Bash reis er nu net uitzien? Wat gaat er allemaal veranderen op jouw bestemming? Met wat moet je rekening houden, wat zal al dan niet wel en niet toegelaten zijn?

Specifieke regels per bestemming door Covid-19?

Welke aanpassingen komen sowieso op jouw Summer Bash reis, ongeacht de bestemming?

Ondanks dat heel veel maatregelen verschillen per bestemming én deze continu versoepelen, hebben we nu wel al een redelijk goed zicht op wat er zal en kan gebeuren. Natuurlijk worden deze telkens aangepast aan de coronaontwikkelingen. Zo kunnen deze maatregelen ook nog altijd versoepelen.


Hieronder vind je alvast wat informatie die op iedere Summer Bash bestemming van toepassing zal zijn:

  • ACCOMMODATIE / VERBLIJF

Momenteel zal een hotel/appartement maar 50% van de beschikbare capactiteit mogen aanbieden, dit heeft geen rechtstreeks gevolg voor jullie reis. De accommodaties garanderen zo de overbevolking tegen te gaan aan de receptie, in de gangen en bij het zwembad, …

  • MAALTIJDEN GEBOEKT IN JOUW HOTEL

Momenteel ziet het er naar uit, dat de standaard buffetvormen in de accommodaties niet kunnen plaatsvinden zoals gebruikelijk. Je kan dus niet eender wanneer gaan eten in het restaurant zonder reservatie. De verschillende maaltijden in je accommodatie zullen verlopen in verschillende shiften en met een ‘menukaart’ van een paar verschillende gerechten waarop je op voorhand doorgeeft wat je graag wil eten. Zo worden rechtstreekse aanrakingen met eten vermeden.

  • BUS VERVOER

 -> HIER VIND JE ALLE INFORMATIE TERUG OVER DE AANGEPASTE BUSREGELS.

LUCHTHAVENS / VLIEGTUIGEN

Alle luchthavens en vliegtuigmaatschappijen nemen de nodige hygiëne- en veiligheidsregels. Zo ben je bijvoorbeeld verplicht om een mondmasker te dragen vanaf het moment dat je het luchthavengebouw betreedt tot de moment dat je de luchthaven verlaat. Dat betekent dat je ook tijdens de vlucht een mondmasker zal moeten dragen. Op de meeste luchthavens zal ook je temperatuur gemeten worden, waardoor je dus best de tijd neemt om ruim voor vertrek naar de luchthaven te gaan.

  • RESTAURANTS, CAFES & BARS

Restaurants, cafés en bars zijn op de meeste van onze bestemming al sinds een tijdje weer open. De nodige voorzorgen die gelden, zijn bijvoorbeeld de veiligheidsafstand van 1,5 meter tussen tafels, personeel dat een mondmasker moet dragen, … Reserveren is overigens niet verplicht. Wees dus maar zeker dat jij nog gewoon lekker een terrasje kan doen deze zomer.

  • STRAND

Het strand is een openbare plaats die toegankelijk is voor iedereen. Met Summer Bash zorgen we voor een Beach Point op ons eigen stukje strand dat enkel toegankelijk is voor onze eigen reizigers.

  • EXCURSIES & UITSTAPPEN

We staan in rechtstreeks contact met onze partners om te bekijken welke excursies & events kunnen doorgaan onder veilige omstandigheden. De meeste excursies en events die we aanbieden zullen kunnen doorgaan, mits de nodige aanpassingen.

  • CLUBS, DISCOTHEKEN & UITGAAN

Heb jij een Summer Bash bestemming geboekt waar je ook kan uitgaan? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Clubs en discotheken zullen vanaf 1 juli op de meeste bestemmingen terug opengaan. Natuurlijk met heel wat aangepaste maatregelen. Zo zal maximum 1/3 van de capaciteit van de club gebruikt mogen worden. En zullen er bepaalde maatregelen genomen worden bij het binnengaan van de club, het gebruik van wc, bestellen van drinken, het dragen van een mondmasker,... Echter, is hier nog geen duidelijk info over, maar we verwachten wel dat ze deze beslissing kunnen nemen.

Als organisatie gaan we net als alle afgelopen zomers zo veel mogelijk locaties/clubs afhuren voor onze eigen Summer Bash’ers. Zo kunnen we onze reizigers de mogelijkheid geven om steeds in een veilige omgeving met vrienden en medereizigers uit te gaan om zo de ‘bubbel’ niet immens groot te maken.

Hoe maken we jouw reis nog steeds legendarisch?

We kunnen ons 100% voorstellen dat sommige maatregelen jullie afschrikken, maar we doen er alles aan om jullie reis zo ‘normaal’ mogelijk te laten verlopen. Veiligheid primeert, zeker nu!

Ondanks de aanpassingen die er deze zomer al zeker zullen zijn, geloven wij erin dat we jullie een legendarische zomer kunnen en zullen geven! Misschien is het niet zo erg om je handen eens een keertje te ontsmetten of een mondmasker te moeten dragen als je weet dat je daardoor wel deze zomer op reis kan gaan! Hoe dan ook, samen met jullie, maken we er een overgetelijke zomer van! En dit op een veilige én acceptable manier.

Er gaat sowieso voldoende te beleven zijn op jouw bestemming. Dus begin alvast weg te dromen van die welverdiende zomer.