CORFU
Let the madness begin!
home

Welkom in CORFU

-- UPDATE CORONAVIRUS --

MOMENTEEL KAN JE GEEN REIZEN NAAR CORFU BOEKEN OP ONZE WEBSITE. VAN ZODRA WE MEER DUIDELIJKHEID KRIJGEN OMTRENT DE MAATREGELEN EN DE GEVOLGEN VOOR ONZE REIZEN, PLAATSEN WE ONS AANBOD WEER ONLINE!


Corfu is een klein paradijs voor de kust van Griekenland. Naast een ongelooflijk landschap en de Griekse cultuur, biedt Corfu ook exotische feestjes en onvergetelijke Summer Bash excursies aan. Wil je relaxen dan je kan kiezen tussen toeristisch afgezonderde strandzones, dromerige baaien of afgelegen stranden.

Op zoek naar de perfecte afronding van een zonnige dag? Geniet van enkele Griekse specialiteiten samen met een lekker aperitiefje om de nacht in te luiden. Er wordt op Corfu voornamelijk gefeest in de hoofdstad van het eiland: Kerkyra. Hier vind je talloze bars, club en partypubs maar ook cafés, beachbars en restaurants zijn hier talrijk aanwezig. Vooral in de oude stad kan je partyhoppen – hier moet jij zijn voor jouw lange zomerse nachten! Zin in een rustige avond? Trek er dan zeker eens op uit naar het ‘nieuwe’ gedeelte van de stad. Kortom alles wat je nodig hebt voor een ideale vakantie.

Accommodatie Informatie
overlayhome

Naar Corfu met Summer Bash? We hebben ervoor gekozen om al onze accommodaties te centreren rond Dassia Beach. Waarom? Het is de meest veelzijdige en levendige buurt van Corfu, daarom! Onze hotspots Tartaya, Malibu Beach Club en Edem Beach Club liggen vlakbij.

Onze verblijven zijn op basis van logies of ontbijt zodat je maximaal kan genieten van al het lekkers in de vele leuke restaurants van Corfu. Bovendien is het echt cheap om eens uitgebreid te gaan eten in Corfu.

Wil je graag langer verblijven dan 7 nachten/8 dagen op jouw Summer Bash bestemming? Wil je graag op een andere datum vertrekken? Zoek je nog een andere accommodatie of maaltijdformule? Let us know! En we geven je met veel plezier enkele andere mogelijkheden.

Summer Bash Tip?

Victoria Hill Hotel is onze favoriet in Corfu!

Ons aanbod
Excursies

Wens je meer informatie over één van onze excursies, klik dan hieronder op de gewenste excursie

Wat is er allemaal inbegrepen in je reis

Hieronder krijg je een overzicht van alles wat er is inbegrepen in jouw Summer Bash reis. Zo ben je zeker dat er nooit extra kosten worden aangerekend bovenop de getoonde prijs. De prijs die je ziet is de prijs die Summer Bash je garandeert voor je reis.
  • vervoer vliegtuig heen/terug (vliegtuigmaatschappij kan veranderen)
  • handbagage (6kg) & ruimbagage (20kg)
  • transfer van en naar de luchthaven/accommodatie
  • vertrek op gekozen vertrekdag
  • vertrek/aankomst Brussels Airport (Zaventem)
  • 7 overnachtingen in gekozen accommodatie
  • maaltijdformule (logies, ontbijt, halfpension, volpension, all-inclusive) dit afhankelijk van jouw accommodatie
  • noodnummer waarop je 24/7 terecht kan met al jouw vragen/problemen

Wil je liever met eigen vervoer gaan? Dan ontvang je een korting van € 300,- (vind hier meer info)

Niet-inbegrepen: Reisbijstand- en annulatieverzekering | maaltijden tijdens bus/vliegreis | eventuele toeristentaks

Hotspots