CANCUN DAGPLANNING

Hier vind je het weekverloop van jouw Summer Bash reis in Cancun: 

 

Dag 1 – Aankomst

Je komt aan op de luchthaven van Cancun en je wordt verwelkomd door onze crew die je zal begeleiden naar je prachtige accommodatie. Je checkt in en wordt begeleid naar je kamer waar je jezelf kan opfrissen en op verkenning gaan in het hotel. Neem een frisse duik in de zee om te bekomen van de vlucht en ga op ontdekking in het prachtige stadje van Cancun. 

’s Avonds maak je al onmiddellijk kennis met het Crazy Cancun! We gaan als VIP binnen in Coco Bongo club waar je de nacht van je leven zal beleven. Dit garanderen we! Hier heb je ogen en tijd te kort om alles op te nemen. Zelfs met 5 GoPro’s zal je hier ogen te kort komen, dit is feesten op een ander niveau! Let’s party till the sun comes up!  

 

Dag 2 – Chill, Relax & Enjoy

Om te bekomen van de eerste avond & de vlucht plannen we een relax dagje in zodat je volop kan genieten van de schoonheid dat Cancun te bieden heeft. Ga naar het prachtige strand, relax in de hangmat of maak een wandeling door de vele straatjes. Wil je toch liever je dag anders spenderen? Dit is ook zeker mogelijk, jouw crew verteld je hier alles over bij je aankomst.  

 

Dag 3 – Isla Mujeres 

Na een stevig ontbijt gaan we richting de catamaran party boat die ons zal brengen naar het eiland Mujeres. Onderweg wordt er gestopt voor te snorkelen in het helderblauwe water van Cancun, liever van de boot springen? Ook dit is mogelijk!  

Lunch wordt geserveerd op de boot om hierna verder te varen tot we kunnen aanmeren op het eiland. Hier wordt er vrije tijd voorzien waar je gezellig op het strand kan liggen, iets kan gaan drinken of rondslenteren op het eiland. Nadat we terug op onze boot zijn gekomen kan pas het feestje echt losbarsten met de free bar op de boot. Daarna is het tijd om terug te keren naar Cancun.  

 

Dag 4 & 5 – Say hello to the summerfeeling

Er moet voldoende tijd worden vrijgemaakt om te genieten van het zalige weer! Geniet op het strand van het helderblauwe zee dat voor je ligt. Say hello to the summerfeeling! Ook vandaag kan je iets anders plannen dan te relaxen op het strand, de begeleiding ter plaatse vertelt je hier alles over op de aankomstdag. 

’s avonds gaan we terug het nachtleven induiken om een VIP-avond te beleven. We gaan langs in Mandala waar we de pannen van het dak dansen & dit met All-in Formule! Let’s goooo!  

 

Dag 6 – Tulum & Cenotes

Vandaag trekken we naar Tulum, een historische plaats waar de Maya’s vroeger leefde. Het is een prachtig domein en de gids vertelt je allerlei leuke verhalen en weetjes over de tijd van toen. Geen saaie rondleiding maar net datgene waar je wel interesse in hebt.

Eens we de geschiedenis over Tulum weten, gaan we verder richting de cenotes. Dit kan je vergelijken met natuurlijke zwembaden met warmtebronnen. Hier kan je in helderblauw water zwemen op een unieke locatie! Ben je een durver? Dan kan
je van één van de cliffs springen. Ook zwemmen tussen de vissen in deze cenotes zijn mogelijk.  

 

Dag 7 – Just sit back & Relax of Bezoek Chichen Itza

Krijg je maar niet genoeg van het helderblauwe water en het parelwitte strand? Geniet dan nog van een extra dagje chill & relax. Liever toch eventjes weg? We raden aan om een bezoekje te brengen onder begeleiding van onze crew aan Chichen Itza, één van de nieuwe 7 wereldwonderen! Dit is een must see in Mexico. Opgelet dit is niet mee inbegrepen in jouw excursiepakket.  

 

Dag 8 – Last full day – All night long

We genieten nog van de laatste volle dag van het paradijs waar we terecht zijn gekomen. Voor de laatste avonds gaan we “out with a bang!”. De laatste All-inclusive VIP-avond gaan we langs bij Daddy’O en halen we nog eens alles uit de kast. De perfect afsluiter voor jouw reis in Cancun. 

 

Dag 9 – Terugkeer

Tijdens de laatste uurtjes op het paradijs kan je nog snel enkele souvenirs kopen tot onze privé shuttle ons terug naar de luchthaven brengt. Vanwaar we terug huiswaarts keren met vele prachtige herinneringen.  

Het volledige bovenstaande excursieprogramma & feestprogramma is mee inbegrepen - in het gold pakket - in de prijs voor jouw reis naar Cancun met Summer Bash, tenzij anders vermeld.

undefined