VERTREKINFORMATIE BUS

NIEUW! Dit document is verplicht in te vullen voor je iedereen die terugkeert uit vakantie met Summer Bash.

KLIK HIER VOOR HET DOCUMENT


BELANGRIJK: omwille van het covid-19 virus zullen er minder opstapplaatsen beschikbaar zijn dan normaal. Deze aangepaste maatregel vindt noodgedwongen plaats in het verlengde van de nieuwe hygiëne- en veiligheidsregels tijdens onze busreizen. Opstappen op de bus zal langere tijd in beslag nemen, alsook extra stops zullen ingelast worden richting Spanje & Kroatië. Aangezien buschauffeurs onderworpen zijn aan bepaalde rijtijden, kunnen we jammer genoeg niet anders dan te snoeien in het aantal opstapplaatsen in België.  

Opstappen in enkel mogelijk in Gent, Antwerpen, Geel & Lommel.

Waarom we in augustus meerdere opstapplaatsen kunnen garanderen? In augustus zullen er meerdere pendelbussen naar Spanje gaan, wat maakt dat we de routes ook zo kunnen indelen dat er twee extra opstapplaatsen kunnen aangeboden worden. 

We doen er alles aan om jouw reis vlot te laten verlopen, omwille van Covid-19 zullen er wel enkele aanpassingen zijn waar je rekening mee moet houden. Daarom geven we je graag een overzicht van de aangepaste maatregelen die gelden als jij met de bus op vakantie vertrekt: 

 • Een mondmasker is (momenteel) verplicht om te dragen in de bus. Minimum boete van 135 euro als er controle is van de politie.
 • Iedereen moet verplicht handgel meenemen. Voor het instappen van de bus zal het buspersoneel en/of onze Summer Bash Crew controleren op het ontsmetten van de handen. Ontsmetten van de handen is verplicht.
 • Het toilet mag NIET gebruikt worden maar wij hebben in samenspraak met de busmaatschappij hier een uitzondering op gemaakt. Opgelet: het toilet dient steeds ontsmet te worden NA gebruik met voorziene natte doekjes en ontsmettende spray. Bij het niet naleven van dit zal het toilet gesloten worden.
 • Iedereen stapt achteraan de bus op om contact met de buschauffeurs te vermijden.  
 • Er kan geen eten én drinken op de bus worden aangekocht, maar eigen snacks zijn toegelaten. Het delen van eten en/of drinken met je reisgenoten is niet toegestaan. Bij ELKE stop moet je de afvalzakjes meenemen. Summer Bash crew en/chauffeurs zullen nieuwe zakjes hangen. 
 • Iedereen krijgt een vaste plaats toegewezen en deze dient gerespecteerd te worden.
 • Bij elke stop vragen we alle jongeren om uit te stappen zodat we de bus kunnen verluchten en ontsmetten.
 • Een extra stop wordt toegepast tijdens de busrit, waardoor we telkens na iedere 3,5u de mogelijkheid hebben om een sanitaire stop te maken of aankopen te doen in het tankstation. 
 • In tegenstelling tot eerdere communicatie, mag de bus mag op volle capaciteit rijden. In samenwerking met de busorganisatie garanderen we de veiligheid van alle reizigers.  

Hier vind je de exacte uren waarop de bus vertrekt richting jouw Summer Bash bestemming.  

Hou zeker rekening met volgende gegevens: 

 1. Controleer zeker dat je de juiste vertrektijd neemt van jouw opstapplaats. Je kan enkel opstappen op de plaats dat aangeduid staat op jouw voucher, kijk dit dus zeker goed na.
 2. Er kunnen meerdere bussen rijden naar jouw Summer Bash bestemming, zorg dat je naar de juiste uren kijkt van jouw busnummer. Staat er geen busnummer vermeld op jouw voucher? Dan heb je automatisch busnummer 1. Het is niet mogelijk om op een andere bus te stappen. 
 3. Je moet tenminste 20 minuten op voorhand aanwezig zijn.
 4. De bus zelf komt meestal rond de vertrektijd aan op de opstapplaats, waarbij alle bagage wordt ingeladen & je kan opstappen.  

BELANGRIJK: Zorg dat je op tijd bent, onze bussen kunnen namelijk niet zomaar wachten. Zorg dus zeker dat je minstens 20 minuten voor het vertrek van de bus aanwezig bent en hou rekening met eventuele stakingen van het openbaar vervoer, wegenwerken, file, ...  

TIP: Heb jij nog geen WhatsApp? Download deze app dan zeker. Twee dagen voor vertrek maken we namelijk een WhatsApp groep aan zodat we jullie steeds alle informatie kunnen doorsturen voor jouw Legendary Summer. 


BUS 1

21/08 - LLORET DE MAR

 • Kortrijk: 18u
 • GENT: 17u*
 • ANTWERPEN - BERCHEM: 16u15*
 • GEEL: 15u30  *Er zal iemand van kantoor aanwezig zijn voor eventuele vragen.